dinsdag, 16 april 2024 17:15

NSM tekent intentieovereenkomst Loods M Maassluis

Tekensessie Loods M NSM 1Op donderdag 11 april j.l. is in Loods M door het Nationaal Sleepvaart Museum te Maassluis en de Gemeente Maassluis de intentieovereenkomst getekend voor deelname aan de ontwikkeling van Loods M als maritieme en culturele hotspot van Maassluis.

Ook werd een addendum ondertekend waarmee het eigen en nationale karakter van het Sleepvaart Museum wordt erkend.
Met deze stap is het Nationaal Sleepvaartmuseum officieel toegetreden tot de groep ‘Loodsgenoten’ die samenwerken om tot een inspirerend bidbook te komen.

Deze collectieve ambitie die eerder door tien Maassluise organisaties en de gemeente Maassluis is ondertekend, vormt een belangrijke mijlpaal voor de ontwikkeling van Loods M.

Bezoek "loodsm.nl"  voor meer informatie.

Op de linker foto dhr. K. van Essen, voorzitter van het Nationaal Sleepvaart Museum en mw. C. Bronsveld, wethouder van Maassluis tijdens de feestelijke ondertekening.

Tweede foto: Vertegenwoordigers van het Nationaal Sleepvaart Museum, de Gemeente Maassluis en Loods M na de feestelijke ondertekening.

Tekensessie Loods M NSM 2