woensdag, 07 oktober 2015 23:32

Van Wijngaarden opent nieuw kantoor

| |

Op zaterdag 3 oktober werd officieel het nieuwe kantoor van Van Wijngaarden Marine Services voor genodigden geopend aan de Buitenweistraat 15 in Hardinxveld-Giessendam. Na een periode van 18 jaar in haar pand aan de Merwestraat 2 in Sliedrecht te zijn gehuisvest werd dit nieuwe kantoor kort geleden betrokken. Het drie verdieping tellende nieuwe gebouw met een magazijn heeft op de begane grond een ontvangstruimte. Op de eerste verdieping vindt men de receptie, een conferentiezaal en een kantine met keuken. Ook zijn hier de administratie, de operationele afdeling, personeelszaken en de boekhouding gevestigd. In een van de kantoorafdelingen vindt men ook de technische dienst. Op de tweede verdieping bevindt zich het directiekantoor van Van Wijngaarden, een directiekamer met een ruimte voor bestuurlijk overleg, de contractafdeling en de afdeling algemene zaken. Keert men terug naar DSCN3429 van wijngaardende begane grond dan treft men hier het grote magazijn aan, voor opslag van sleep- en bergingsmateriaal en dergelijke. In dit magazijn is een entrepot ingericht met kleinere verbruiksgoederen voor de schepen. Ook is op de begane grond een ruimte waarin men een wasserij aantreft en douches zijn gesitueerd. Tevens is er een ruimte waarin de veiligheidsmiddelen, werkkleding enz. voor de bemanning van de schepen is opgeslagen.
Het nieuwe gebouw is zeer luxueus en smaakvol ingericht in de huiskleuren van de rederij. Stoelen, bankstellen en zelfs de bloembakken zijn in deze kleuren uitgevoerd. Speciaal voor de opening had men in het magazijn een van de hoofdmotoren van de nieuwe in aanbouw zijnde sleepboot NOORDSTROOM opgesteld, die in maart volgend jaar zal worden opgeleverd.
Na de lange periode in Sliedrecht met opslagruimtes op diverse locaties heeft men nu alles onder een dak, wat de bedrijfsvoering zeer ten goede komt.