zaterdag, 23 mei 2015 15:11

AHT BEVER overgenomen door Iskes

| |

Iskes Towage & Salvage te IJmuiden heeft het genoegen aan te kondigen dat zij in maart 2015 de ankerbehandelingssleepboot BEVER (YOB 2010 – IMO 9492256 – Call Sign PDAA) van Sleepvaartbedrijf Viegers & Zn. heeft overgenomen.
De veelzijdige Shoalbuster 3612 is het grootste schip ooit gebouwd door Damen Shipyards Hardinxveld, met een bollard pull van 70 ton, en uitgerust met een "waterval" sleepwinch, een krachtige kraan en een groot open dek met een stern roller.
bever iskesDe AHT BEVER en haar ervaren bemanning kunnen trots zijn op een lang trackrecord van ankerbehandeling, lange afstands sleepreizen, bergingssupport en allerlei andere taken in de offshore industrie. De AHT BEVER met thuishaven Andijk voert de Nederlandse vlag en voldoet volledig aan de ISM, ISPS, OCIMF en MLC reglementen.
Iskes Towage & Salvage is een onafhankelijk particulier sleepvaartbedrijf. Begonnen in 1928 heeft het een lange geschiedenis in de professionele sleepvaart, zowel in havens en terminals als in offshore. De toevoeging van de AHT BEVER aan haar vloot toont aan dat Iskes Towage & Salvage de ambitie heeft haar offshore activiteiten verder uit te breiden.
De AHT BEVER blijft varen onder het commercieel management van Dutch Marine Contractors.
www.iskestugs.nl
www.dutchmarinecontractors.com

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.