woensdag, 29 oktober 2014 23:28

Maritiem schilder Hans Breeman exposeert

Hans BreemanVoor degenen die belangstelling hebben voor maritieme schilderijen, laten wij u graag weten dat er een vrij grote expositie wordt ingericht van de werken van de bekende maritieme kunstschilder Hans Breeman. Deze is dagelijks te bezoeken vanaf zondag 2 november tot en met zondag 7 december a.s., openingstijd van 10 tot 17 uur.
De expositie wordt gehouden in Galerie Oostvogel, in het gebouw van verpleeghuis Laurens Antonius in IJsselmonde, adres: Groene Tuin 1, 3078 KA Rotterdam. De locatie is vrijwel aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Meer informatie hierover kunt u zien op onderstaande affiche. Zie ook: www.hansbreeman.nl en www.galerieserruys.nl.
In het werk van Hans Breeman figureren regelmatig sleepboten van toen en nu.
Ook in het Nationaal Sleepvaart Museum te Maassluis worden schilderijen van zijn hand te koop aangeboden.

\r\n

Hans Breeman expositie